הכנת אגרטלים מצנצנות בקלי קלות

רעיונות לעיצוב שולחנות לבד

 

רגע לפני שאתם נפטרים מצנצות הזיתים או הדבש שאגרתם,

הנה דרך פשוטה להפוך אותם לאגרטלים מהממים שישמשו אתכם למרכז שולחן לעיצוב עדן החלון  או לכל רעיון אחר שיעלה לכם.

 

אצלנו בבית תמיד תמצאו זיתים של בית השיטה. לא רק בגלל הטעם אלא גם בגלל שהצנצנות שלהם מושלמות לשימוש חוזר.

טרנד הבוהו שיק, הביא איתו אביזרים נילווים כמו סרטי יוטה בעוביים שונים

באתר תמצאו 2 דגמים סרט צר וסרט רחב. שניהם מתאימים לעיצוב אגרטלים

שלב ראשון:

הסרת התווית מהצנצנת הדבק של התוויות, יכול להיות עקשן. בשלב הראשון השרו את הצנצנות במים רותחים למשך כרבע שעה

והתחילו בקילוף המדבקה (הכי טוב זה לשפשף עם צמר פלדה).

המדבקה תוסר אבל יש מצב שהדבק יתעקש ולא ירד. אנטי-קלאק ממש יכול לעזור – רססו והשאירו למשך מספר דקות,

הדבק ירד בשפשוף עם סקוטש. אם יש צורך חיזרו על הפעולה מספר פעמים. הצנצנת חייבת להיות נקייה.

 

שלב שני: הצמדת סרט היוטה

את סרט היוטה תוכלו להצמיד בעזרת דבק חם או דו צדדי.

וודאו שההדבקה תהייה ישרה והקיפו את הצנצנת במלואה, למראה נקי קפלו את קצה הסרט פנימה

 

שלב שלישי: טאצ’ אפ קטן ומראה מושלם למראה מושלם,תוכלו להוסיף טאצ’ קטן – זו יכולה להיות מדבקה עגולה עם מיתוג,

סרט סאטן שתקשרו מעל היוטה, לב חמוד גזור מצד וכדומה. כל דבר שיוסיף מימד לאגרטל החדש שלכם, יתקבל בברכה.

זהו סיימנו,

את הצנצנות תוכלו למלא ברוזמרין, גיבסניות או כל ירוק אחר.

רק אל תעמיסו. 2-3 גבעולים יעשו עבודה מדהימה.

הכינו 3-4 אגרטלים וסדרו אותם במקבצים במרכז השולחן.

בהבטחה, הם פריט לא פחות ממושלם לעיצוב השולחן שלכם.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

נגישות
גלילה למעלה